Wednesday, August 29, 2007

*Reci andjeoske duse*

...posle divnog rucka malo odmora

I dalje me drzi zelja da zacnem dete, ali ne mogu u ovom periodu. I have a period:-(
Ma samo jos par dana...a zatim sve sa velikim uzivanjem:-)
Proslog smo meseca bili jako uporni, ali izmakli smo plodnim danima i nista. Kopala sam i zeludac lepila za kicmu, sve dok nisam na internetu pronasla precizan alat za izracunavanje plodnih dana. Stim da sam nekako i psihicki i fizicki u boljoj poziciji.
Pre samo nepuhih 20 dana imala sam operaciju zucne kese, tako da sam malo bila oslabila svoj imuni sistem, i sada mislim da je pun pogodak i pravi cas, samo da sacekam svoje dragocene, plodne dane.
Jednom mi jedna andjeoska dusa rece:
To ti je kao da imas caroban stapic, a ti si dobra vila koja daruje zivote i vise od toga"
I dan danas te me reci hrabre i dalju jos vise volje, bez straha i nekog blagog podrhavanja citavog tela, da cu opet imati svoje malo cedo u svom narucju.
Sofi je nakako velika sada, i sama je ustupila mesto budicim bebama. Sada ja nju jurim svud po kuci da dobijem jedan poljubac, kao sto leptir zna ljubiti, blago i neosetno. Hm, pamalo sam tuzna zbog toga. Ali opet sjedne strane raduje me ta stvar, jer uvidjam da je sada velika i nezavisna, ne u potpunosti. Ma ona je slatkis od rodjenja.
S Bogom

1 comment:

Anonymous said...

zaplakala sam citajuci ovo predivne reci,mi pokusavamo sedam godina da imamo bebu,ali se ipak nadam da cemo i mi imati uskoro malog andjela kraj sebe,da cemo mati za koga da se borimo i da zivimo.